Danmarks billigste lån online

For de fleste er årsagen til et lån, at det ikke kører som det skal, på den økonomiske front. Derfor giver det også rigtig god mening, at du vil have det billigste lån, så det ikke kommer til at belaste din økonomi yderligere.

Der findes relativ billige lån fra lånefirmaer online, der kan hjælpe dig på rette spor igen. De senere år er der kommet flere udbydere, der tilbyder renter fra ca. 5 %. Gazeti har set på Danmarks billigste lån online.

Hvem er de billigste netop nu?

Der findes at hav af forskellige lån og udbydere af disse, og derfor kan det være svært at danne sig et overblik over, hvem der har det billigste lån online netop nu. Men hvis man skal tale om prisen på et lån, er den letteste måde at sammenligne de forskellige ved at kigge på deres ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent og viser altså de egentlige omkostninger samlet set.

Samtidig er det værd at skelne mellem kviklån og forbrugslån, da førstnævnte kan laves gratis hos flere udbydere – hvorfor de selvsagt er billigst. Du kan søge gratis kviklån op til 4000 hos Vivus, Netcredit og Kvikautomaten.

Top 3 billigste udbydere af forbrugslån

Har du brug for flere penge, er de 3 billigste udbydere følgende, vurderet ud fra deres ÅOP før skat:

  1. Bank Norwegian – ÅOP fra 6,30 %
  2. Santander Consumer Bank – ÅOP fra 6,65 %
  3. DER Privat Finans – ÅOP fra 13,62 %

Det vil derfor være oplagt, at du har særligt fokus på dem, når du skal i gang med at ansøge. Vi har set lidt nærmere på alle tre udbydere herunder.

Bank Norwegian

Bank Norwegian er det seneste lånefirmaer på markedet og det norske selskab har allerede haft en positiv indflydelse. Dels har de hævet beløbsgrænsen til 400.000 kroner og dels har de skabt ekstra konkurrence på prisen.

Med deres ÅOP fra 6,30 % er de blevet et prisvenligt alternativ og givet dig flere muligheder som forbruger.

Santander Consumer Bank

Et andet af de billigste og bedste hedder Santander Consumer Bank. Hos dem kan du låne langt mere end de 4.000 kroner. Faktisk kan du søge helt op til 350.000 kroner, så der burde være rigelig med penge til at få dig på ret køl.

Santander Bank tilbyder renter helt ned til 4,94 procent. For at sætte det lidt i perspektiv betyder det, at hvis du låner 350.000 kroner og vælger at betale dem tilbage over 10 år, skal du betale 3.819 kroner om måneden. En billig og god udbyder.

DER Privat Finans

Det sidste lånefirma er DER Privat Finans. Her kan du låne mellem 10.000 og 100.000 kroner med renter ned til 9,9 procent. Du kan selv vælge at skrue op for dine betalinger, hvis du skulle vinde i lotto eller bare stå med lidt flere penge mellem hænderne, end du havde forventet.

Hvis du søger 40.000 kroner hos DER og vælger at betale dem tilbage over fem år, skal du betale 907 kroner tilbage om måneden i bedste tilfælde. Det giver en ÅOP på 13,62 procent. Det er selvfølgelig højere end den hos Santander, men det skyldes også den kortere låneperiode og det mindre beløb.

Du kan se flere artikler om lån og penge på Gazeti her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *