Lån penge nu 18 år

Lån som 18 årig

Som ung er der mange udgifter. Specielt når du runder de 18 og officielt er trådt ind i de voksnes rækker. Ofte er en SU ikke nok til at dække udgifter, hvis du lige er flyttet hjemmefra og skal til at betale for alting selv.

Derfor er et mindre lån en rigtig god supplering, som kan hjælpe dig med at komme igennem den første person som udeboende, der ofte er forbundet med mange udgifter. Gazeti har set på dine muligheder som ung studerende på 18 år.

18 år med brug for penge?

Hvis du for første gang på egen hånd skal handle ind hver dag, betale for toiletpapir, og hvad der ellers hører med til at flytte hjemmefra, vil du hurtigt finde ud af, at det ikke altid er lige nemt at få sin økonomi til at hænge sammen. Heldigvis kan du hos lånefirmaer på nettet og i banken, låne penge så snart du fylder 18.

Undersøg altid dine muligheder

Hvis du har besluttet dig for at et lån er nødvendigt, hvis du skal have mulighed for at lave andet end at glo ind i en væg, skal du i gang med at kigge rundt på markedet. Tag stilling til hvad dine behov er. Du er nødt til at kigge på, hvor mange penge, du skal låne, hvor meget du kan betale tilbage om måneden, og hvor høj en rente du er villig til at betale.

Når du har styr på hvad du vil have, skal du til at undersøge hvor du kan få hjælp. Der er rigtig mange muligheder på internettet, og selvom det kan virke en anelse uoverskueligt med så mange forskellige udbydere, kan du spare mange penge, hvis du bruger lidt tid på at sætte dig ind i, hvor du kan få det bedste tilbud.

Du kan med fordel tjekke Termino’s oversigt over lån til 18 årige her.

Den giver dig et hurtigt og godt overblik, ligesom de kommer med mange gode råd på siden.

Online selskaberne

Der er dukket rigtig mange lånefirmaer op online, og der er bestemt fordele ved at tage et lån hos dem. Det er utroligt nemt at ansøge om et lån hos langt de fleste firmaer på nettet. Du skal for det meste udfylde en formular, som ligger på deres hjemmeside. Derefter får du svar inden for en time, og så mangler du ellers bare at skrive under på aftalen og se pengene tikke ind på din bankkonto. Det er hurtigt, nemt og langt mere ligetil end banken – og så kan det efterhånden være lige så billigt.

Banken

Banken er det mere traditionelle sted at tage et lån. Her er fordelen, at du kan tale med en person i kød og blod, hvis du går ned til din bank og spørger efter din bankrådgiver. Det kan være rart at have en at diskutere sine muligheder med, så hvis du ikke er helt sikker på, hvilket lån du vil have, er banken et godt sted at gå hen først.

I de fleste tilfælde vil de fortsat kunne tilbyde dig de laveste renter, men vær bevidst om at denne proces er mere vanskelig. Det er sværere at blive godkendt og så kan der godt gå dage og uger, inden pengene tikker ind på kontoen.

Hos visse banker kan du nu ansøge direkte via netbanken. Du kan se hvordan det foregår i videoen her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *